Mariager Camping

Mariager Camping

Mariager Camping – lystfiskeri

Mariager Camping ligger helt ud til Mariager Fjord. Campingpladsen er ovenikøbet placeret, ved en af de bedste fiskepladser til fangst af havørreder og fjordørreder året rundt. Derudover kan flere gode fiskepladser nås i bil indenfor 15 minutter.

Pladsen har et rensebord og det er muligt, at benytte en stor fryser til sine fangster, som står til rådighed for campingpladsens gæster.

Kendte fiskepladser som Katbjerg Odde, Sildeborghage, Mariagerbugten, stenarmen, Fladbjerg og Lergraven m.fl., er bare nogle af de muligheder man har for lystfiskeri, efter en kort køretur eller gåtur fra denne campingplads.

Overnatning på Mariager Camping

Det er muligt at overnatte i lækre luksushytter med bad og toilet, samt fjordhytter, familiehytter, Fjordbobler og minihytter. Det er også muligt at leje en campingvogn.

Campingpladsen har også lækre enheder, med og uden læ, nogle med udsigt over Mariager Fjord, hvor man kan overnatte i egen campingvogn eller autocamper, samt telt.

For børnene er der legeplads med hoppepude, trampolin, klatretårn, boldhus, legehus, en boldbane og mooncars til fri afbenyttelse.
Et mini-tog kører rundt på pladsen og kan køres med ganske gratis. En badebro  med rolige og trygge badeforhold er også at finde.

Pladsen er ren, velholdt og fletter godt sammen med både skov og fjord.

Mariager by, hvor der er gode indkøbs-muligheder, ligger lige udenfor campingpladsen,

Adresse og info

Mariager Camping – Ny Havnevej 5A – 9550 Mariager – Tlf.: +45 51 95 13 42 – Mail: info@mariagercamping.dk – Hjemmeside: Mariagercamping.dk – Facebook: Camping…


Læs også om lystfiskeri og overnatning ved Randers Fjord her: Randers Fjord…


error: Content is protected !!